Na mijn loopbaan als professioneel danser bekwaamde ik mij verder aan het SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst Academie te Leuven. Ik volgde er de opleiding Textiele Kunst, inclusief 2 specialisatiejaren, en sedert 2019 ben ik er bezig met de opleiding Interactieve Media.
Dans is mijn basis. Het menselijk lichaam is mijn eerste bron van inspiratie. Vertrekkend vanuit de klassieke menselijke vorm evolueerde mijn werk, en verschenen nieuwe vormen van leven. Een recente evolutie is de verschuiving van de aandacht naar de natuur die de mens omgeeft en waarmee hij/zij/X in relatie treedt.
Mijn werken zijn verscheiden van aard. Er zijn assemblages, gecreëerd vanuit detailfoto’s. Er is videowerk. En er is ook beeldend werk afgeleid vanuit het digitale. Mijn werk is soms concreet, soms abstract, en soms beide.
Steeds is er een spelen met herkenbaarheid en bevreemding. Het monumentale karakter van mijn beeldend werk intensifieert deze dualiteit.
Bij de installatie van mijn werk probeer ik, als een danser, in dialoog te gaan met  de ruimte. Zowel het beeldend werk als de videowerken probeer ik in een installatie te plaatsen in de ruimte.

Gsm: 0476/971080

Tentoonstelling ‘ASSEMBLAGE’/2022

BLACK PILE/2022

DRIELUIK SOFT-WHITE-BLACK PILE/2022

WHITE PILE/2022

SOFT PILE/2022

Onderdeel 3 'RUE DU BON REGARD’/2022

Onderdeel 4 ‘RUE DU BON REGARD'/2022

Screenshot uit video ‘ORFAN’/2022

Screenshot uit video ‘PAS D EUX’/2019

Screenshot uit video ‘WITNESS’/2020

Screenshot uit video ’TRIPODE’/2021

Terug naar boven